Appartamenti Villa Rosa a Garda, Lago di Garda

ITALIANO   DEUTSCH   NEDERLANDS   ENGLISH

Residence Villa Rosa is het gehele jaar geopend

Residence Appartementen Sport&Fiets centre Relax Voor de kinderen Foto-gallerij Waar vind u ons Gardameer & excursies Typische lokale producten Prijslijst en Voorwaarden Info & Boekingen Nieuws, evenementen en last minute informatie Gastenboek Bevriende websites

Toevoegen als favoriet
Residence Villa Rosa
P.O.Box 56
Via della Pace, 7
I-37016 GARDA (Verona)
Gardameer - Italië

Tel 0039 045 72.55.341
Tel 0039 045 62.70.200
Fax 0039 045 62.70.084

www.residencevillarosa.com
inforesidencevillarosa.com

privacy

Appartementen


Residence Villa Rosa bestaat uit 38 appartementen, verdeeld over drie gebouwen (Villa Rosa, Villino Paolo and Villino Barbara) van verschillende typen en oppervlakten.

In detail:
  • Type IGA 2:appartement voor max. 3 personen - Eénkamer flat
  • Type IGA 3:appartement voor max. 4 personen - Eénkamer flat met een kleine kamer
  • Type IGA 4:appartement voor max. 6 personen - Driekamer appartement
  • Type IGA 5:appartement voor max. 6 personen - Vierkamer appartement met drie slaapkamers
Type IGA 2

(max. 3 personen) – 31 vierkante meter.


IGA 2: interieur

Studio met 2 bedden, een slaapbank voor de derde persoon, een kitchenette waarin een koelkast met vriesvak, magnetron/grill-combinatie, badkamer en douche, woonkamer, eethoek, TV(satellietkanalen) met dvd-speler, een plafondventilator, kluisje, telefoon, balkon (8.70 m²) of terras (14,00 m²) met eettafel en stoelen.

IGA 2: PlattegrondType IGA 3

(max. 4 personen) – 37 vierkante meter.


IGA 3: interieur

Studio met 2 bedden en 2 enkele bedden in een kleine kamer (gescheiden door een schuifdeur) met kitchenette waarin een koelkast met vriesvak, magnetron/grill-combinatie, badkamer en douche, woonkamer, eethoek, TV(satellietkanalen) met dvd-speler, kluisje, telefoon, een plafondventilator, balkon (6.80 m²) of een terras (11,00 m²) met een eettafel.

IGA 3: PlattegrondType IGA 4

(max. 6 personen) – 80 vierkante meter.


IGA 4: interieur

Driekamerappartement met 2 kamers met elk 3 bedden, een woonkamer met een slaapbank en een kitchenette waarin een koelkast met vriesvak, magnetron/grill-combinatie, 2 badkamers beide met douche en haardroger, kluis, telefoon, TV(satellietkanalen) met dvd-speler, 2 balkons (totaal 14,00 m²) met een eethoek. Alle kamers beschikken over een plafondventilator.

IGA 4: PlattegrondType IGA 5

(max. 6 personen) – 90 vierkante meter.


IGA 5: interieur

Vierkamerappartement met 3 slaapkamers met elk 2 bedden, een woonkamer met een slaapbank en een kitchenette waarin een koelkast met vriesvak, magnetron/grill-combinatie, 2 badkamers, beide met een haardroger (één badkamer met douche en één badkamer met douche en bad), kluis, telefoon, TV(satellietkanalen) met dvd-speler, met een groot balkon (36,50 m²) met een eethoek en stoelen. Alle kamers beschikken over een plafondventilator.

IGA 5: Plattegrond
IGA 5: veduta interna

^top